Влюбени, ето какво вещаят звездите на 14 юни за вас

1 от 12 Зодии

Овен


Отделяте твърде много внимание на приятели и близки, оставяйки половинката си на по-заден план, което едва ли я изпълва с щастие. Днес може да се наложи да преосмислите приоритетите си, ако искате да запазите тази връзка, а вие искате. Не се страхувайте да разкриете своята чувствителна и нежна натура, като говорите открито за чувствата си. Вместо отново да работите допълнително в службата, планирайте романтична вечеря с половинката.

Динамично начало на деня за земните зодии, които ще трябва да изгладят недоразумения с партньорите си. Присъствието на Луна във Водолей ще им помогне да постигнат хармония, въпреки сериозните сътресения от последните няколко дни.

Не толкова успешна ще е сряда за въздушните зодии, които ще завъртят флирт на работното място, но за зла участ ще бъдат хванати на местопрестъплението от половинката си и ще трябва да дават дълги обяснения.

Всички влюбени днес могат да очакват динамичен и изпълнен със събития ден, като за някои от тях интимната вечеря може да бъде отменена заради непремерени думи и несериозно отношение. За това спокойно може да обвините нехармоничния аспект между Нептун и Меркурий, който ни играе шеги и ни въвежда в заблуждение относно истинското състояние на нещата.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати