Как да позираме, за да изглеждаме перфектно по бански

1 от 7 Снимки
Как да позираме, за да изглеждаме перфектно по бански
Снимка: instragram.com

Фитнес блогърки показват как да позираме за снимка в социалните мрежи. Оказва се, че от това как сме застанали, когато сме по бански, оказва огромно влияние на това как ще излезем на фотоса.

Едни от най-известните блогърки, пристрастени към фитнеса, показаха нагледно на дамите, че всичко е в позата. Всеки от нас съпровожда лятната си почивка с фотоси от плажа, така че е жизнено важно да знаете триковете, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно.

Има няколко основни трика, които ще ви покажат в добра форма. Така например най-снимани и до днес си остават бедрата на морски фон. Дори за тази проста снимка обаче има начин, по който да изглеждаме перфектно. Застанали неправилно, дори най-слабите девойки могат да изглеждат като дебели лелички.

Има много добри примери за това как да изглеждаме привлекателни по бански. Блогърките показват едни от основните концепции за постигане на това. Така например, ако искате краката ви да изглеждат нормално, снимайте ги в изправено положение.

Ако седнете, те ще изглеждат като огромни бутове, дори реално да не са такива. Разглеждайте нашата галерия как да бъдем секси на снимките и вижте останалите идеи, които са повече от гениални.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари