Вижте какво вещаят звездите за вашата любов на 17 юни

1 от 12 Зодии

Овен


Гледайте на днешния ден като на ден за равносметка. От известно време насам се вглеждате очаквателно в човека до вас и се чудите дали изпитвате истински чувства към него или по-скоро сте запленени от физическото привличане между вас. А може би си задавате грешните въпроси и вместо това трябва да се запитате заслужавате ли някой толкова мил и търпелив? Какъвто и да е отговорът, бъдете максимално честни спрямо себе си и партьора.

Знаем, че е събота, но днес звездите са категорични, че ако искате да се наслаждавате на един приятен ден в компанията на любимия човек, трябва да станете рано, рано.

Насладете се на малките мигове на нежност и романтика, защото в ранните часове на следобяда Луната в Риби ще съвпадне с Нептун, и за кратко концетрацията ви ще бъде подложена на сериозно изпитание. Възможно е да кажете нещо, за което ще се наложи да давате сериозни обяснения.

Почти неподвижният Нептун ще ви накара да се почувствате уморени и отегчени във вечерните часове. За съжаление това чувство няма да отлети скоро, защото планетата тръгва в ретроградна посока и това ще е чак до 22 ноември.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати