Любовните предсказания на Звездите за 19 юни

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще ви обземе необяснима носталгия по отминалите дни и моментите, в които сте били в прегръдките на своя предишна половинка. Дори и в момента да имате човек до себе си, неговата персона ще ви изглежда безлична на фона на спомена за бившата ви половинка. И въпреки че тъгата по миналото ще ви накара да потърсите някогашната си любов, Звездите ви съветват да не се поддавате на подобни пориви, защото само ще объркате живота си.

Денят ще е емоционален, вълнуващ и динамичен. Много от необвързаните личности ще имат нови запознанства или ще усетят внезапно увлечение към човек от обкръжението си /приятел, познат, колега, бизнеспартньор/.

Дори контактите с противоположния пол да не доведат до стабилни и дългосрочни връзки, то със сигурност ще са страстни, бурни, разтърсващи и запомнящи се. Така че поне от скука търсещите половинка няма да могат да се оплачат в следващите часове.

Днес обвързаните личности трябва да са внимателни в общуването с партньора си и то най-вече след 18.00 часа. Тогава под въздействието на умората, стреса в началото на новата работна седмица и някои други обстоятелства ще изпитат раздразнение към половинката си. Ако не успеят да овладеят чувствата и избухнат, ще се стигне до битови кавги и спречквания.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати