Най-точният любовен хороскоп за всички зодии за 22 юни

1 от 12 Зодии

Овен


Намирате се в златен период на благоденствие и подем - опитайте се да бъдете по-смели и да си позволите да бъдете уязвими като разкриете чувствата си пред онзи, по който отдавна въздишате. Добра идея е да не правите това от вратата за краката, както сте свикнали да вършите нещата, а да подберете подходящо място и време.

В един от най-дългите дни на годината е време да си направите равносметка и да разчистите ненужните вещи, както и да прекратите отношенията си с онези хора, които смятате, че ви вредят или не са искрени с вас.

Не се опитвайте да започнете нова връзка днес, както и през следващите два дни, защото наближава Новолуние и е твърде късно за създаването на нещо стабилно.

Всички зодиакални знаци се намират в зоната на така наречената стара Луна, която повелява да се разчистят поетите ангажименти преди края на лунния цикъл и да не се поемат нови.

От сутринта ще сте заредени с енергия и много позитивно настроение, което може да отдадете както на хубавото време, така и на присъствието на Луна в Близнаци и нейния хармоничен аспект с Юпитер. Интересни запознанства очакват земните зодии.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати