Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кога ще имате бебе - проверете зодията си

Кога ще имате бебе - проверете зодията си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 12 Снимки

Телец


Имате още много неща да изживеете, преди да сте истински готови за дете. Ясно съзнавате всички отговорности, които произтичат от едно подобно решение и просто не се чувствате готови за тази стъпка. Очаквайте да се случи най-рано след 3 години.

Добрите новини са тук. Няколко зодии ще разберат щастливата новина, че ще стават родители до края на годината. За други радостното събитие се отлага занапред във времето.

Човек никога не е напълно готов за дете. Този момент обаче рано или късно настъпва в живота на всеки - понякога независимо от желанията ни. Тогава осъзнаваме, че това е мисията на живота ни, за която си струва да живеем.

Очакването на дете е най-щастливото и радостно събитие, което може да сполети една влюбена двойка. Понякога то е планирано, а друг път идва неочаквано. Независимо от момента, новината винаги е вълнуваща.

Една част от зодиака скоро ще може да се похвали с очакването на ново попълнение в семейството. Кога това ще сполети и вас според зодиакалния знак, под който сте родени, разберете от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати