Какви изненади ви очакват в любовта на 27 юни

1 от 12 Зодии

Овен


Неблагоприятен ден за любовни признания. Ако се опитате да разкриете чувствата си пред обекта на своите симпатии, има вероятност думите ви да бъдат приети като шега. Това, разбира се, няма да доведе до търсените от вас резултати. Ето защо ви препоръчваме да си спестите любовните обяснения в следващите часове.

Денят не е благоприятен за нови романтични срещи, запознанства и флиртове. През първите часове настроението и при двата пола ще е прекалено променливо и непредсказуемо.

Нито мъжете, нито жените ще са напълно наясно с чувствата си и това ще направи комуникирането трудно и непълноценно. Общуването няма да носи удовлетворение и ще поражда по-скоро напрежение, отколкото наслада.

След 14.00 часа тази тенденция ще отпадне донякъде. Емоциите ще утихнат и мислите ни ще станат по-ясни. Въпреки това Звездите не ви препоръчват да не се впускате в бурни романси и опасни игри, защото подобно поведение би могло да ви навлече неприятности.

Периодът е по-подходящ за спокойни дейности с противоположния пол и културни развлечения. Занимания като посещение на театър или кино, а също и разходки сред исторически забележителности днес ще карат двойките да се чувстват най-пълноценно и комфортно.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати