Ще имате ли късмет в любовта според хороскопа за 3 юли

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден е вероятно по-лесно да се обиждате от коментарите на вашия любим човек, особено ако те се отнасят до външния ви вид. Не сте способни да приемете с шега неприятни думи за вашия начин на обличане, но ако реагирате твърде бурно, ще си създадете проблеми за дълго време напред. Не прибързвайте с реакциите, а си дайте поне един ден, за да помислите.

През днешния ден е хубаво да запазите трезвата си преценка дори по въпросите, свързани с романтика и любов. Луната в Скорпион и Марс в Рак са неблагоприятни позиции, съветващи да се въздържаме повече в емоционално отношение.

Не е време за взимане на решения или предприемане на някакви промени заедно с любимия човек, дори и те да са били предварително планирани. Сега е нужно да стоите в страни от хора и събития, които ви пришпорват към действия.

Използвайте деня, за да се информирате и да разберете повече за човека до себе си. Обсъдете съвместните си планове за бъдещето и се уверете, че сте на една и съща вълна, преди да предприемате нещо заедно.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати