Любовен хороскоп за 6 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Днес трябва да се постараете да заинтригувате любимия интелектуално. Любимия човек е много по-заинтересуван от това какво мислите и защо, отколкото каквото и да било друго. Възможно е да сте леко раздразнителни. Въпреки това енергията и истинската любов са в двойни дози. Подгответе се за сериозен разговор.

Луната навлиза в Стрелец. До обяд не трябва да предприемате нищо сериозно в личен и семеен план, тъй като се сключва един напрегнат аспект с Нептун. За щастие след това настъпва един благоприятен аспект с Юпитер, който ще ви даде повече поле за изява.

Днес предстои един мощен хармоничен аспект на Слънцето и Нептун. Това ще засили вашата интуиция и ще ви позволи да достигнете до сериозни прозрения относно връзката ви. Аспектът ще ви подскаже как да подходите към проблемите по един творчески начин. Вслушайте се в желанията на душата си, преди да правите каквото и да било.

Денят определено ще е бурен. Това ще засегне всички аспекти в живота ви, включително и личните отношения. Ще ви се наложи да преосмислете ценностите и убежденията си. Не са изключени разговори относно това накъде отива връзката ви. Концентрирайте се върху новите възможности.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати