Вижте само тук какво ви очаква в любовта на 9 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Обвързаните представители на знака ги очаква един тих и омиротворен ден само, ако не са с огнен знак. Ако е така обаче, спокойствието ще им дойде в повече. Скучният живот бързо омръзва и това може да доведе до конфликт, дори разрив. Необвързаните само ще търсят с кой близък да се скарат.

Пълнолунието в Козирог настъпва точно в 7.08 ч. сутринта. То продължава интензивния и напрегнат аспект, който се наслагва от няколко дни насам. Той е на път да разруши дори и най-стабилните отношения, така че – внимавайте.

Това пълнолуние ще донесе много по-изострени отношения, тъй като съвпада и с опозицията на Слънцето и Плутон, която ще е точна на 10 юли. Това ще обостри кризисните ситуации и противоречията в личните отношения.

Личните интереси навлизат в противоречие с професионалните и обществени задачи и ангажименти. Направете избора си колкото се може по-рано през деня.

Днес и утре трябва да внимавате и да не взимате резки решения под въздействието на афект. Не влизайте в противоречия с близки и роднини, защото зависите от тях. Най-добре за всички зодии ще е всеки път, когато усетите, че се задава конфликт или дисонанс, да заемете неутрална позиция.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати