Любовен хороскоп за събота - 15 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Днес спокойно говорите за чувствата и интересите си. Имате положително влияние върху съзнанието на партньора, съпруга и членовете на семейството. Използвайте деня за укрепване на отношенията с братята, сестрите и по-младите си роднини. Всички ангажименти, като подписване на брачен договор и дори устно споразумение с партньор или съпруг, са успешни.

Днес ситуацията ще се преобърне. Ще ви се наложи да прескачате прегради и дори да заобикаляте закона, за да угодите на страстите си.

Обвързани или не – днес маските ще паднат. Ще видите някого в истинската му светлина, но и вас може да разкрият. Опитайте се да не влизате в конфликти поне със семейството. Допуснете ли ги, ще провокирате и ще се поставите в неприятна ситуация.

Разположението на звездите налага да поставите в ред чувствата, мислите и постъпките си. Не се притеснявайте от неприятни изненади – очаква ви шанс за промяна, от който е редно да се възползвате. Събота е ден на Слънцето. Това ви дава шанс да намерите решение на въпрос, който ви създава безпокойство. Ще се справите само и единствено благодарение на подкрепата на близък човек.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vitoshaword.com
vitoshaword.com
15.07.2017 16:50
Предлагам отделно на вниманието ви новия роман-сериал, посветен на жените на България. Можете да го следите съвсем свободно тук: kralicatanakrastavicite.wordpress.com
0
0