Любовните предсказания на Звездите за 23 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Днес не приемайте за чиста истина нищо от това, което ще чуете от устата на противоположния пол. Останете особено скептични, ако някой се опита да ви омая с красиви думи, ексклузивни обещания и гръмки комплименти. Бъдете сигурни, че ако повярвате на подобно поведение, жестоко ще съжалявате после.

Днешният ден не предразполага към романтични изяви в любовен план, към необмислени афери и въобще към спонтанно поведение. Днес е момент, в който е препоръчително да спрете за малко и да направите цялостен анализ на любовния си живот.

Добре е да обмислите какво точно искате да ви се случи на любовния фронт и да изясните очакванията си спрямо противоположния пол. Трябва внимателно да поразмишлявате над плановете си и да наредите своите приоритети.

Особено драматични периоди през днешния ден ще са обедните и вечерните часове. По обяд нервите и на двата пола ще са по-обтегнати и бързо ще възникват конфликти дори за дреболии.

Вечерта пък много от представителите на зодиакалните знаци все още няма да са преодолели по-ранните търкания и ще се чувстват обидени.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати