Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Никога няма да познаете на колко години е този модел!

Никога няма да познаете на колко години е този модел!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Чуандо Тан
Снимка: instagram
Чуандо Тан

Модел и фотограф от Сингапур се превърна в истинска сензация заради младоликия си вид. Запознайте се с Чуандо Тан, който е на петдесет години, но има тяло на двадесетгодишен младеж.

Чуандо е роден през 1967 година. По същото време на бял свят са се появили и множество холивудски звезди, сред които Памела Андерсън, Мат ЛеБланк, Вин Дизел, Джулия Робъртс, Никол Кидман. Само че за разлика от своите връстници Чуандо сякаш остава неподвластен на времето.

В своя Инстаграм акаунт той редовно публикува снимки, на които позира със стегнато тяло и младежка усмивка. Невероятната му визия е и причината той да има над 360 000 последователи в социалната мрежа, които все още не могат да повярват, че любимецът им е на 50-годишна възраст. Някои от тях смятат, че той крие истинските си години, а други шеговито подхвърлят, че най-вероятно Чуандо е вампир.

Каква обаче е истинската причина за младежката визия на сингапуреца? Самият той смята, че дължи отличната си форма на комплекс от фактори. От една страна, гените, които носи, оказват своето влияние. От друга страна, допринася и начинът му на живот. Чуандо спазва стриктен хранителен режим и се придържа към здравословно хранене. Освен това той спортува редовно и се старае да не се лишава от сън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати