Любовните предсказания на Звездите за 30 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Днес отново няма да ви достига време за любимите хора и това ще направи пропастта помежду ви още по-дълбока и непреодолима. Ако не започнете да преценявате по-добре своите приоритети, рискувате да се лишите за дълго от компанията на своята половинка. Необвързани Овни, днешният ден ще ви поднесе сладки приключения. Неочаквано запознанство ще породи у вас неизпитвани досега чувства и ще ви изпълни с мечти.

Първата част на днешния ден ще е положителна и успешна за мнозина в любовен план. Комуникацията между двата пола ще протича гладко, информацията ще се обменя лесно и разговорите ще са безкрайно приятни. Настроението както при дамите, така и при господата ще е оптимистично и ще се наблюдава желание за изяви.

При тези от вас, които са се възникнали проблеми през изминалите дни, най-сетне ще се намери решение на трудностите и на хоризонта им пак ще изгрее слънце. Днешният ден ще бъде важен и по друга причина.

Много от търсещите любовта ще открият нова муза доста бързо в следващите часове. Възможни са мигновени влюбвания, нови запознанства, а също така и доста бързо начало на нови партньорства и другарства.

Същевременно днешният ден крие и своите капани. След 14.00 часа атмосферата ще стане по-напрегната. При нестабилните двойки, в които и двамата партньори се чувстват неудовлетворени, отново ще се появят перипетии и конфликтите трудно ще бъдат разрешени.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати