Какво ще ви се случи в любовта на 6 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще изпитате силна необходимост да сторите нещо хубаво за своята половинка. Ако все още не сте измисли какъв да е жестът ви, Звездите ви съветват да изненадате любимия човек с практичен подарък. Подобна вещ би го зарадвала повече от сантиментален сувенир. Необвързани Овни, днес ще ви е трудно да се изявите ползотворно на любовния фронт. Все още ще гоните успехи в кариерата и няма да ви остане време за личен живот.

Очертава се противоречив ден. Ще има период на Луна без курс, който ще се наблюдава между 12.30 и 15.30 часа. В тези часове комуникацията между двата пола ще е затруднена. Както мъжете, така и жените ще са по-суетливи и докачливи от обикновеното.

Лесно ще се засягат и бързо ще изпадат в истерии, ако половинката им не отговори на техните очаквания. Ако не се вземат мерки навреме, стресът може да нарасне до такава степен, че да стане причина и за батални сцени.

Ето защо е много желателно днес по обяд да се избягват романтични срещи, да не се правят кардинални изводи и да не се вземат решения от личен характер. Опитайте се да прекарате деня в приятна компания и стойте по-далече от хора, към които сте уязвими. Занимавайте се с обичайни дела и щадете чувствата си.

След 15.30 часа вече можете да се върнете към обичайния си ритъм на живот и да се изявявате на любовния фронт. Тогава много от вас ги очакват и доста приятни моменти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати