Какво да очакваме в любовта според хороскопа за 8 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днес родените под знака на Овена вероятно ще срещнат своя предишна половинка, с която са приключили отношенията си съвсем мирно и цивилизовано. Тъй като не таят лоши чувства към този свой партньор, те ще имат желание да поговорят с него и да споделят за свои преживявания. Краткото общуването обаче неочаквано ще пробуди неподозирани чувства у тях.

Отношенията между двата пола днес ще са много крехки. Емоциите, които изплуваха при пълнолунието и лунното затъмнение във Водолей, все още ще са актуални и обстановката на любовния фронт ще продължава да бъде нестабилна.

Днес най-важна ще е първата половина на деня, когато много от нас ще получат значими прозрения и ще осмислят живота си. Сред тях ще са зодиакалните знаци Телец, Лъв, Водолей.

Втората част на деня ще е значително по-спокойна и негативните преживявания малко по малко ще започнат да утихват. Нагласите и при двата пола вече ще са по-позитивни и комуникацията ще е по-пълноценна.

Днешният ден няма да особено плодотворен в любовен план. Флиртовете няма да носят нужното удовлетворение. При обвързаните хора също ще има неприятности.

Най-големи трудности ще имат двойките, които са се пуснали по течението и отдавна нито един от партньорите няма желание да проявява инициатива.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати