Любовните предсказания на Звездите за 9 август

1 от 12 Зодии

Овен


Днес партньорът ви няма да разбере правилно думи, които сте казали в негово отсъствие и ще ви обвини в опит за интрига. Ако смятате, че разсъжденията му са неоснователни, трябва на всяка цена да му обясните истината. Необвързани Овни, проявявате интерес към обвързана личност, която не е за вас. Спрете навреме тази опасна игра, докато не сте се изгорили.

През днешния ден е възможно да изпитате известна нетърпимост към обекта на вашите чувства и да ви се прииска да го залеете с критика, но подобно поведение със сигурност няма да доведе до нищо добро.

Вместо това Звездите ви съветват на първо място да се успокоите, а след това да се опитате да погледнете ситуацията през очите на човека срещу вас.

Поставяйки се на негово място, ще ви е по-лесно да си обясните постъпките му, а също и да се отървете от първосигналния си гняв.

Успеете ли да овладеете чувствата си, ще намерите общ език с хората, които ви вълнуват и ще се радвате на успешна комуникация с тях.

Имайте предвид и още нещо за днешния ден – сега, както и през следващите три дни, не бива да губите време в размотаване. Всичко, което ви е належащо на любовния фронт, трябва бъде изяснено по-бързо. Ако продължите да протакате, сами ще си усложните живота.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати