Ето какво ви очаква в любовта на 16 август

1 от 12 Зодии

Овен


Най-важното, което трябва да направите днес, е да си разпределите правилно времето. Ако отделите прекалено много усилия и енергия на професионалните си ангажименти, няма да ви остане време да се видите с хората, които ви вълнуват. А от това, разбира се, няма как да не пострада личният ви живот.

Днешният ден ще е противоречив, емоционален и непредсказуем. До обяд ще сте разсеяни и трудно ще комуникирате с противоположния пол. Вниманието ви няма да е там, където трябва, и непрекъснато ще се създават предпоставки за кавги и търкания. Затова е желателно в този период да не приемате нищо прекалено лично и да не прибързвате с изводите.

След 16.30 часа тази тенденция ще се промени. Ходът на събитията вече ще се измени и онези начинания, в които сте наблюдавали застой, най-сетне ще поемат някаква посока. Това е моментът, в който можете да наваксате пропиляното по-рано време и да се изявите на любовния фронт така, както искате.

И още нещо! През днешния ден е възможно да научите или дочуете информация, която да породи важно прозрение у вас или да ви помогне да начертаете личния си път занапред. Така че се отнесете с внимание към всеки разговор и не пренебрегвайте прибързано новите предложения.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти