Какви любовни приключения ви очакват днес - 24 август

1 от 12 Зодии

Овен


Ако партньорът ви иска да обсъдите въпроси от битов характер днес, трябва да проявите нужната доза сериозност. Отнесете ли се със снизхождение към проблемите, ще си навлечете гнева на любимия човек. Необвързани Овни, тези от вас, които имат неясни отношения с някого, днес не бива да се опитват да изясняват връзката си, а просто да се насладят на момента. Прекаленото анализиране може да развали момента.

Още от сутринта основна тема на деня ще бъде любовта и всички сфери на живота ни, които са свързани с нея. Трескаво ще разискваме въпроси, касаещи семейството, брака, флиртовете и взаимоотношенията с противоположния пол.

Днес ще забележите значителни промени в личен план, но това не бива да ви подтиква към вземане на важни решения и към започване на нови връзки. Най-добре да се въздържате от нови интимни контакти до 5-ти септември заради периода на ретрограден Меркурий.

Именно в него са възможни непредвидени неприятности. Ако все пак се впуснете в някакви романтични афери, има голяма вероятност те да се окажат нестабилни и да ви донесат разочарование. Ето защо Звездите ви съветват да подреждате личния си живот много предпазливо.

Всъщност периодът до 5-ти септември е неблагоприятен както за започване на нови любовни отношения, така и стартиране на бизнес проекти. Затова по възможност не прибързвайте със сключването на нови договори и сделки.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати