Любовните предсказания на Звездите за 25 август

1 от 12 Зодии

Овен


Обвързани Овни, днес партньорът ви ще има сериозно основание да ви ревнува. През целия ден вниманието ви ще бъде насочено към друг човек и това няма да остане незабелязано от партньора ви. Изглежда, че ще му дължите сериозно обяснение! Необвързани Овни, колкото и да се изкушавате да се впуснете в поредното любовно приключения, не бързайте. Такова сериозно решение изисква по-продължително обмисляне.

По-напрегнати през днешния ден ще са сутрешните и обедните часове. След това обстановката ще се успокои, но предупрежденията от вчера ще са актуални все още. Това ще рече, че и днес на дневен ред ще е темата за любовта и човешките взаимоотношения.

Твърде вероятно е да изпитате някакво разочарование по отношение на хората, които ви вълнуват. Не е изключено те да не оправдаят доверието ви или да ви обидят, било то и неумишлено. Затова не очаквайте прекалено много от контактите си и не се доверявайте сляпо.

Днес не е подходящ време за срещи и започване на нови връзки. Не е и моментът да експериментиране на любовния фронт, както и да разяснявате чувствата си.

Всеки подобен опит няма да доведе до търсените от вас резултати. Затова се опитайте да се фокусирате върху по-практичната част от живота си и не се ангажирайте с романтични въпроси.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати