Какво ви очаква в любовта според звездите днес – 31-ви август

1 от 12 Зодии

Овен


Имате определени амбиции в любовния си живот, но други аспекти от живота ви ви разсейват. Искате да направите страстни планове с този, когото обичате, но ретроградния Меркурий в оживения Лъв прави времето по-скоро плаващо. Това ви ограничава от определени действия, насочени към най-важната романтична цел в момента

В последния ден от август Луната остава без курс до 11:20 часа. В този интервал не са подходящи никакви срещи, защото ще се окажат напълно неефективни и неудовлетворителни. Луна без курс и в съчетание с ретрограден Меркурий не води до нищо добро – нито в любовта, нито във връзката.

След 11:20 часа Луната навлиза в Козирог. Това прави деня продуктивен до неговия край. От 18.29 ч. Меркурий поради неговото ретроградно движение се завръща от Дева отново в Лъв. Там ще остане до 10 септември. Това връща всички стари теми и проблеми в живота ви. Задачите и хората от миналото отново ви занимават, а изобщо не ви се иска. Дошло е време този път да им обърнете подобаващо внимание.

Меркурий в Лъв е време на активни контакти и ярко самоизразяване. Времето е прекрасно за поддържане на връзки и важни партньорства. Проявете смелост и демонстрирайте своите способности.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати