Любовен хороскоп за септември - вижте какво вещаят звездите

1 от 12 Зодии

Овен


Септември води до промени в любовта и отношенията. Първите двадесет дни на месеца Венера се намира в дома на любовта за Овен. Прекрасно време да флиртувате и да съблазнявате, да водите възбуждащи разговори или да се впуснете в търсене на любовни приключения. Не следвайте рутината. Ако сте необвързани, то се постарайте да променяте ежедневния си маршрут или поне - от време на време. Така ще получите шанса да срещнете интересни хора. Друг вариант е да използвате социалните мрежи за интересни запознанства.

Септември като цяло ще е спорен и труден за повечето представители на зодиите. Успехът във всеки един аспект все още не е придобил окончателна форма, а това пречи на реализацията на целите.

Септемврийските подаръци на съдбата няма да са чак толкова лоши за някои от зодиите. През целия месец планетите в Дева - Слънце, Меркурий, Марс, а по-късно и Венера, ще бъдат в опозиция на Нептун в Риби. Това ще носи по-скоро практични решения в дори най-романтичните отношения.

През периода е добре да не се поддавате на интриги и лъжи. Ако им се оставите, застрашавате целостта на отношенията си както с любимия човек, така и с най-близките си хора. Това е резултат от влиянието на Нептун, което може да се изразява като лъжа, илюзии и неопределеност. Много от зодиите ще попаднат в различни капани, ще вземат грешни решения. Опитайте се да различавате лъжливата от истинската информация и да следвате рационалния подход на месеца.

Последните десет дни на септември ще са посветени на хармоничните любовни отношения. Две планети, които имат отношение към любовта - Марс и Венера, ще действат съгласувано, преминавайки транзитно през знака Дева. Там ги подкрепя позитивния аспект със страстния Плутон. Ако сте самотни, то ви очаква съдбоносна среща. А ако вече имате любим човек – използвайте септември, за да го съблазните още повече. Семейните двойки ще се насладят на няколко силни дози романтика. Съпрузите обаче ще изискват и разрешаване на рутинните въпроси, което също е в плюс за отношенията.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати