Вижте любовния си хороскоп за 5 септември само тук

1 от 12 Зодии

Овен


Колкото повече се съсредоточавате в любовния си живот, толкова повече осъзнавате, че е време да започнете да работите в тази насока. Възбудата може да ви накара да импровизирате. Много по-мъдро обаче е да следвате планът, който направихте на база на това какво иска сърцето ви. Не е нужно да бързате напред, когато става въпрос за любов и романтика. Най-удовлетворяващ е системният и методичен подход. Той ще ви помогне да въздигнете романтичната си връзка до следващото ниво.

Днес денят ще е наситен с астросъбития. Меркурий е в стационарно-директна позиция до 14:24 ч. След това тръгва в директна посока и веднага раздвижва любовния ви живот. Всичко, което е задържано през последните три седмици, ще се отприщи.

Не се учудвайте, ако комуникацията създава проблеми. Причина е неподвижната фаза на планета Меркурий.

Още от 08.18 ч. сутринта Слънцето и Нептун са в точна опозиция по оста Дева-Риби. Аспектът е мистичен, измамен и заблуждаващ. Има опасност да ви въведат в заблуди и прегрешения. Не са изключени странични авантюри и изневери, които ще обърнат живота на много от вас с краката нагоре.

След 12.36 ч. Марс навлиза в Дева и остава там до 22 октомври. Действията във връзката трябва да са максимално обмислени, рационални и старателни. Това ще ги направи и продуктивни.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати