Най-предпочитаните места за първа среща! Няма как да сбъркате с тях

1 от 4 Снимки

1. Кръчма


Оказва се, че най-голяма част от запитаните са избрали именно това непретенциозно заведение, тъй като то ги кара да се чувстват в свои води и могат спокойно да изразят себе си;

Определено изборът на място за първа романтична среща се явява трудна задача както за необвързаните хора, които често флиртуват, така и за онези от тях, които правят първи плахи стъпки в любовта.

Все пак всеки от нас иска да се представи във възможно най-бляскавата светлина пред своя потенциален партньор и знае, че атмосферата, в която ще се види за пръв път с него, е определяща за впечатлението, което ще създаде, както и за посоката, в която ще потръгнат отношенията им. Затова трябва да се подходи с голяма съобразителност.

Кои обаче са местата, които най-често необвързаните избират, за да се видят с обекта на своите чувства? На този въпрос са отговорили 1000 потребители на сайта за срещи MySingleFriend, популярен във Великобритания. Вижте резултатите от анкетата им в галерията по-горе. Узнайте ги, за да планирайте по-умело следващото си рандеву.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари