Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Най-предпочитаните места за първа среща! Няма как да сбъркате с тях

Най-предпочитаните места за първа среща! Няма как да сбъркате с тях

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
4 от 4 Снимки

4. Купон


Немалка част от запитаните потребители на британския сайт отбелязват, че се чувстват най-комфортно, когато проведат първата си среща на парти с приятели. Веселата и непринудена атмосфера им позволява да дадат най-доброто от себе си, а и да срещнат своята потенциална половинка с приятелския си кръг.

Определено изборът на място за първа романтична среща се явява трудна задача както за необвързаните хора, които често флиртуват, така и за онези от тях, които правят първи плахи стъпки в любовта.

Все пак всеки от нас иска да се представи във възможно най-бляскавата светлина пред своя потенциален партньор и знае, че атмосферата, в която ще се види за пръв път с него, е определяща за впечатлението, което ще създаде, както и за посоката, в която ще потръгнат отношенията им. Затова трябва да се подходи с голяма съобразителност.

Кои обаче са местата, които най-често необвързаните избират, за да се видят с обекта на своите чувства? На този въпрос са отговорили 1000 потребители на сайта за срещи MySingleFriend, популярен във Великобритания. Вижте резултатите от анкетата им в галерията по-горе. Узнайте ги, за да планирайте по-умело следващото си рандеву.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати