Любовната прогноза на Звездите за 6 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Неподходящ момент да възлагате сложни задачи на половинката си. Особено неефективна за тази цел ще е първата част на деня, която партньорът ви ще е изключително разсеян. За да не останете разочаровани, разчитайте най-вече на себе си и не изискайте нищо любимия човек. Необвързани Овни, през днешния ви ден ще се появят изпитания на любовния фронт. Вселената ще постави препятствия между вас и човека, който ви привлича.

Днешният ден може да извади наяве тайни, които сте пазили дълго, или да разкрие неподозирани истини пред вас. Ето защо трябва да се озъртате за знаци от Съдбата и да се отнасяте с внимание към всички разговори, които се водят наоколо.

Обърнете се сериозно и към сънищата, които имате – не е изключено те да се окажат пророчески или просто да ви подскажат нещо.

Днес ще ви се даде шанс да пренаредите живота си, както и да изясните отношения с любими хора. Това се касае не само за връзката между интимни партньори, но и за тази между деца и родители, приятели.

Днешният ден е благодатен и за семействата, които искат да се сдобият с наследник. Сега е моментът да преминат от мечти към действия и да осъществят плановете си.

Утре планирайте смело едва след 15.00 часа, защото дотогава ще се наблюдава период на Луна без курс, при който почти винаги има някакви обрати и непредвидени събития. След този час спокойно можете да следвате целите си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти