Какви любовни приключения ви очакват на 8 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес Звездите ви съветват да забравите за срамежливостта си и да бъдете по-инициативни в любовта. Смело демонстрирайте чувствата си и не се страхувайте да планирате активности, които да ви сближат с обекта на симпатиите ви. Дайте всичко от себе си и желанията ви ще се осъществят. Оставите ли всичко на случайността обаче, не разчитайте някой друг да свърши нещо вместо вас.

Денят се очертава продуктивен и изпълнен с много събития. През по-голямата част от него ще сме подвластни на позитивно настроение и ще сме настроени приятелски към заобикалящия ни свят.

Ще контактуваме лесно с противоположния пол и ще изпитваме удовлетворение от продължителните разговори и флиртове.

През днешния ден ще се повиши сексуалната енергия при повечето от нас и това ще ни направи по-смели на любовния фронт.

Необвързаните представители на различните зодиакални знаци ще имат интересни срещи и запознанства, като не е изключено да се върнат и към стари партньорства. Обвързаните личности пък ще преоткрият половинката си и ще възродят позатихналите си страсти.

През днешния ден трябва да обърнете по-голямо внимание на периода след 19.00 часа. Тогава някои досадни битови проблеми могат да провалят романтичните ви планове или да ви поставят в неудобно положение пред обекта на вашите чувства.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти