Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Избери цвят и виж какво трябва да промениш в себе си

Избери цвят и виж какво трябва да промениш в себе си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
6 от 6 Снимки

6. Зелено


Вие имате силна интуиция, но по някаква причина предпочитате да я заглушите и да се доверите на съветите, които вашите приятели и роднини ви дават. За жалост, те невинаги са най-правилните. Всъщност, ако се научите да слушате вътрешния си глас, ще имате много по-голям успех както в любовта, така и в кариерата си.

Цветовете покрай нас ни въздействат по необикновен начин и лекуват както душата, така и тялото ни. Ето защо е много важно с какви багри се обграждаме у дома, в офиса или в автомобила си.

Зеленото например се свърза с природата, растенията, цветята, дърветата и поляните. То отпуска съзнанието и премахва умората. Бори се успешно с главоболието и с напрежението в очите. Премахва депресията и подобрява тонуса.

Червеният цвят пък действа сгряващо. Той се препоръчва на хората със студени крайници, както и на онези, които страдат от любовни несгоди.

Цветовете, които ни привличат пък, могат да разкрият и някои наши неподозирани страни, както и най-вредните ни качества. Ако и вие искате да разберете с какво от характера си е добре да се преборите, направете нашия тест.

Достатъчно е да си изберете само един цвят от изображението, а след това да проверите в галерията ни за какви ваши слабости говори тази багра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати