Какви любовни вълнения ви очакват днес - 13 септември

2 от 12 Зодии

Телец


Ако искате да наведете половинката си на определена мисъл днес, не се опитвайте да ѝ въздействате чрез намеци, защото тя няма да ги регистрира изобщо. Най-добре заложете на директния подход и кажете в прав текст, каквото ви се върти в главата. Това е най-сигурният начин да бъдете правилно разбрани. Необвързаните Телци, днес ще имат вълнуващи преживявания, ако се отправят на кратка разходка. По време на пътуването ще открият приятна и забавна компания.

През първата част на деня ще сме настроени дружелюбно към околните. Ще поддържаме приятелски разговори и ще обсъждаме проблемите си с правилния тон.

Тактичността, съобразителността и спокойствието, които ще струят от нас, ще ни помагат да вземаме най-правилните решения и да подхождаме изключително зряло към всички трудности, заобикалящи ни в любовта и кариерата.

Това е моментът, в който можем да си позволим да бъдем директни, искрени и естествени. След 19.00 часа обаче нагласите ни ще се променят. Тогава вече егоизмът ще надделее при много от зодиакалните знаци и те ще поискат да поставят собствените си нужди над тези на околните.

При подобно поведение ще се породят и някои търкания. Особено сериозни ще са противоречията между влюбените, които имат по-голяма възрастова разлика, както и при онези, които поддържат връзка от разстояние.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати