Какви любовни вълнения ви очакват днес - 13 септември

3 от 12 Зодии

Близнаци


Днес се опитайте да разкодирате езика на тялото при хората, които ви вълнуват. Той ще говори много повече за чувствата им към вас, отколкото самите им думи. Така че дори и гласно те да не изразят любовта си, бъдете сигурни, че очите и жестовете им ще говорят съвсем друго. Доверете се именно на тях!

През първата част на деня ще сме настроени дружелюбно към околните. Ще поддържаме приятелски разговори и ще обсъждаме проблемите си с правилния тон.

Тактичността, съобразителността и спокойствието, които ще струят от нас, ще ни помагат да вземаме най-правилните решения и да подхождаме изключително зряло към всички трудности, заобикалящи ни в любовта и кариерата.

Това е моментът, в който можем да си позволим да бъдем директни, искрени и естествени. След 19.00 часа обаче нагласите ни ще се променят. Тогава вече егоизмът ще надделее при много от зодиакалните знаци и те ще поискат да поставят собствените си нужди над тези на околните.

При подобно поведение ще се породят и някои търкания. Особено сериозни ще са противоречията между влюбените, които имат по-голяма възрастова разлика, както и при онези, които поддържат връзка от разстояние.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати