Какви любовни вълнения ви очакват днес - 13 септември

8 от 12 Зодии

Скорпион


Днес ще можете да преодолеете трудности във връзката си, които са възникнали по-рано през седмицата. Ледът, който ви е разделял от вашия любим човек, най-после ще се стопи и двамата ще си поднесете извиненията, които сте си дължали един на друг. Необвързани Скорпиони, не позволявайте професионалните ви ангажименти да пречат на личния ви живот. Ако за поредна вечер предпочетете да прекарате времето си в офиса, няма изглед скоро да срещнете любовта.

През първата част на деня ще сме настроени дружелюбно към околните. Ще поддържаме приятелски разговори и ще обсъждаме проблемите си с правилния тон.

Тактичността, съобразителността и спокойствието, които ще струят от нас, ще ни помагат да вземаме най-правилните решения и да подхождаме изключително зряло към всички трудности, заобикалящи ни в любовта и кариерата.

Това е моментът, в който можем да си позволим да бъдем директни, искрени и естествени. След 19.00 часа обаче нагласите ни ще се променят. Тогава вече егоизмът ще надделее при много от зодиакалните знаци и те ще поискат да поставят собствените си нужди над тези на околните.

При подобно поведение ще се породят и някои търкания. Особено сериозни ще са противоречията между влюбените, които имат по-голяма възрастова разлика, както и при онези, които поддържат връзка от разстояние.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати