Любовен хороскоп за 14 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Ще получите интересно и изкусително любовно предложение. Може да ви се стори неподходящо да участвате в него точно сега. Има нещо нередно с енергията, тъй като изпитвате страх. Може обаче да решите и да се пуснете по течението, независимо от него. Ще ви се наложи да направите няколко последователни наложителни неща, за да се възползвате от тази специалната възможност на деня.

Денят е неутрален и относително пасивен. Старайте се да не влизате в конфликти и да не насилвате отношенията си с другите хора, били те и най-близките ви. Звездите съветват да не започвате нищо ново.

Луната днес попада в Рак. Това означава стабилност. В подобни периоди се повишава емоционалната чувствителност. Отнасяйте се внимателно и тактично с близките хора.

Луната е намаляваща. Това е време да завършите започнатите по време на растящата Луна дела. Всяко неразбирателство се разрешава лесно. Луна в Рак обаче повишава чувствителността и стремежа към чувствени преживявания, сантименти и задушевни разговори. Мислите се насочват към въпросите на бита, живота и смъртта. Впускате се в размисли, а това гарантира една безсънна нощ. Времето е подходящо за решаване на въпроси, свързани с дома и семейството.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати