Любовните съвети на Звездите за 21 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Необвързани Овни, дори и да усещате сърцето си разбито, днес ще намерите топла компания, която ще ви накара да забравите за любовните си терзания и да повярвате с искреното приятелство. Обвързаните представители на зодията днес трябва да са по-инициативни във връзката си. Ако разчитат, че партньорът им ще се заемете с организирането на някакви интересни активности, по-скоро ще останат разочаровани.

През днешния ден ще са особено актуални всички теми, които по някакъв начин са свързани с романтични партньорства, раздели, срещи, любов, флиртове. Когато ги обсъждате, бъдете внимателни и не правете резки изказвания, за да не засегнете някого.

Не предприемайте решения, свързани с тези деликатни въпроси, защото и днес преценката ви няма да е особено ясна и е възможно да допуснете някои грешки. Те ще са поправими, би било добре, ако успеете да си ги спестите.

През днешния ден е възможно да влезете в конфликт с любимия човек или друга личност, която заема важно място във вашето сърце, като при това конфликтът ще е напълно безсмислен. Добрата новина е, че ще съумеете да избягате от неловката ситуация с помощта на шега или забавен жест.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати