Какво ще ви се случи в любовта на 22 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес партньорът ви ще има нужда да усети, че в действителност ви е скъп. Ако не му докажете чувствата си, веднага ще го обземат съмнения, че сте му намерили заместник. Необвързаните Овни, днес могат да сторят грешка, впускайки се безразсъдно в необмислени отношения. Желателно е да анализират добре ситуацията и да предвидят нейните плюсове и минуси, преди да вземат сериозно решение.

Денят ще е наситен с противоречиви чувства. От сутринта до 14.00 часа ще сме изпълнени с енергия и ще комуникираме успешно с противоположния пол. В този период можете да провеждате срещите с хората, които вълнуват сърцето ви.

След това обаче до 20.40 часа ще се наблюдава Луна без курс и е добре да не възлагате големи надежди на събитията, които ще се случат тогава.

Те ще са неефективни в любовен план и едва ли ще донесат значителни промени в живота ви. Използвайте тези часове, за да свършите нещо дребно или да си починете. Но по възможност не предприемайте значителни ходове.

През днешния ден е добре да се въздържате от драми, сплетни и всякакви опасни игри в любовта. Бъдете открити с любимите си същества и не се опитвайте да хитрувате. Всеки опит за някаква измама ще подразни околните и ще предизвика конфликт.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати