Какво ще ви се случи в любовта на 22 септември

2 от 12 Зодии

Телец


Каквото и да ви сполети днес в любовен план, опитайте се да го посрещнете спокойно. Бъдете сигурни, че крясъците, сълзите и обидите няма да ви помогнат да разрешите проблема, а само ще го задълбочат. Нужно е просто да се успокоите и да поразсъждавате трезво. Само така ще намерите изход от затрудненото положение, в което сте се озовали.

Денят ще е наситен с противоречиви чувства. От сутринта до 14.00 часа ще сме изпълнени с енергия и ще комуникираме успешно с противоположния пол. В този период можете да провеждате срещите с хората, които вълнуват сърцето ви.

След това обаче до 20.40 часа ще се наблюдава Луна без курс и е добре да не възлагате големи надежди на събитията, които ще се случат тогава.

Те ще са неефективни в любовен план и едва ли ще донесат значителни промени в живота ви. Използвайте тези часове, за да свършите нещо дребно или да си починете. Но по възможност не предприемайте значителни ходове.

През днешния ден е добре да се въздържате от драми, сплетни и всякакви опасни игри в любовта. Бъдете открити с любимите си същества и не се опитвайте да хитрувате. Всеки опит за някаква измама ще подразни околните и ще предизвика конфликт.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати