Невероятна история: От сакато момиче до модел

1 от 8 Снимки
Невероятна история: От сакато момиче до модел
Снимка: Instagram

Мариана Сфакианакис е само на 22 години, но това, през което е преминала, е повече от впечатляващо. Тя минава през дългия път от инвалидната количка до успешен модел в Инстаграм.

Мариана е млада и крехка. Гледайки красивите ѝ снимки в Инстаграм, никой не може и да предположи през какво е преминала. История и трудности, които е поставила съдбата на пътя ѝ, впечатляват, но и вдъхновяват нейните последователи.

Когато видите Мариана, няма да намерите у нея нещо по-различно от останалите популярни момичета в Инстаграм, които ежедневно полагат грижи да са красиви и харесвани в мрежата. Момичето е на 22 години и живее в Австралия. Когато решава да сподели снимки от детството си, Мариана преобърна представите за себе си.

Сегашната дама с перфектното тяло в миналото е било едно малко и много болно момиченце. Докато майката на Мариана е бременна с нея, лекарите предричат най-страшното – когато се роди, детето ще умре. За щастие те грешат – бебето се ражда и оживява, макар преждевременно. Едва дошло на бял свят, пред детето се изпречва ново предизвикателство - поради недостатъчно медицинско наблюдение Мариана прекарала много време без кислород. Това довежда до частично мозъчно увреждане и церебрална парализа.

Мариана с болка си спомня първите си съзнателни години. Тя не разбирала защо е по-различна от другите. Децата постоянно ѝ се подигравали, че ходи различно и че е в инвалидна количка. До 6-годишна възраст животът бил истинско предизвикателство за детето, придружено с депресия и постоянни унижения.

Операция преобърнала живот на Мариана. 8 месеца след нея тя се борела със зъби и нокти, за да проходи. За да развие физиката си, красавицата започва да спортува. Различните видове активности ѝ помогнали да придобие сила, невероятно тяло и самочувствие.

Днес Мариана е популярен модел в Инстаграм. Тя има хиляди последователи, вдъхновени от нейната история. Красавицата ги съветва никога да не се отказват от мечтите си – точно както е направила самата тя.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари