Любовен хороскоп за 27 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Важно е да разчитате на себе си, дори когато нещата не вървят по вода, що се отнася до въпросите на любовта. Днес ще сте мотивирани да работите ръка за ръка с партньора, за да внесете една положителна промяна в любовната връзка. Ако ситуацията ви кара да се чувствате емоционално ограничени, ще можете спокойно да разговаряте за нещата, които искате и обичате. Енергийният поток между вас тече по-свободно – пуснете се по течението му.

Денят е особено труден в общуването с партньорите. Незавършени неща в миналото ще изпият енергията ви именно. За щастие периодът ще се окаже успешен за пътешествия и преместване на ново място.

Луната попада в Стрелец. Това извежда мислите от логиката на земното и ги поставя в областта на абстрактното. Всичко, което започнете, ще се сдобие с нужната енергия, за да се развие.

Лунният Стрелец превръща песимизма в позитивизъм. Животът от черно-бял отново става розов. Денят дава импулс отново да започнете да планирате своето бъдеще и да мечтаете да промените живота си. У всички зодии се събужда желание за пътешествие и смяна на обстановката. Не се препоръчва влизането в спорове – знаете, че близките ви обичат, така че най-добре гледайте малко по-философски на нещата.

В дни като този се активизират чувствата и емоциите. Младите момичета ще са най-активни в периода – те ще отхвърлят задръжките и ще събират погледите.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати