Какви емоции ви очакват на 5 октомври според любовния хороскоп

1 от 12 Зодии

Овен


Въпреки че денят не предвещава вълнуващи мигове за обвързаните Овни, няма да им липсват приятни моменти. Днес ще те имат възможността да се докажат пред половинката си като кулинари или по друг начин, и ще получат признание. Необвързаните Овни днес биха постигнали много, ако оставят любовта на заден план и се фокусират върху задачи, които отдавна отлагат. Точно сега ще им имат шанс бързо да ги финализират.

Днешният ден ще предразполага към трудности на любовния фронт. Очаквайте недоразумения и много досадни грешки, които може и да не съсипят романтичните ви отношения, но със сигурност ще вгорчат нечие настроение.

През следващите часове е напълно възможно да наречете партньора си с името на предишна половинка, да забравите за обещание, което сте му дали, или да го подразните съвсем неволно.

Бъдете внимателни. Преди да излезете от жилището си, проверете дали всички вещи са във вас. Възможно е да забравите телефона си, а когато по-късно някой важен човек ви потърси, да не можете да отговорите на обажданията и съобщенията му.

Въздържайте се и от неангажиращи флиртове. Денят е подходящ за романтични жестове и философски разговори, но не и за случайни интимни контакти. Ако дадете воля на необузданите си страсти, има вероятност да объркате живота си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати