Какво ви предстои в любовта според хороскопа за 12 октомври

11 от 12 Зодии

Водолей


Ако непрекъснато живеете във фантазиите си за любовна връзка, не се изненадвайте, че не сте щастливи в реалността. Не карайте партньора да се чувства виновен, защото не е вълшебник, който ще изпълни всичките ви желания, а бъдете готови да поемете част от отговорността, за ситуацията, в която се намирате. Необвързаните днес не бива да се поддават на слухове отстрани, а да следват само своите желания.

Луната в Рак днес ще ви вдъхновява да бъдете по-често със своя любим човек и да демонстрирате открито своите чувства. Използвайте всяка възможност да се изясните с половинката и да оставите зад гърба си някои недоразумения.

Може да се върнете и към стари конфликти, които продължават да сеят напрежение във връзката ви. Бъдете напълно искрени, когато говорите за чувствата си, за да решите проблема.

За онези, които все още търсят любовта, денят ще предложи шанс да се разделят със старите си предразсъдъци. Възможно е да ви е трудно да градите връзка заради остарели модели и страхове, на които все още робувате.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти