Какво ви предстои в любовта според хороскопа за 12 октомври

3 от 12 Зодии

Близнаци


Ще ви се иска отново да се върнете в началото на връзката си, ако имате човек до себе си, но се опитайте заедно да си припомняте не само хубавите, а и лошите моменти. Това ще е добър урок за вас, който ви показва какво не бива да повтаряте. Самотните обаче ще трябва да излязат от света на фантазиите си и да потърсят любов в реалността, ако искат да намерят щастие. Възможно е да сте обградени от хора, които жадуват за вашето внимание.

Луната в Рак днес ще ви вдъхновява да бъдете по-често със своя любим човек и да демонстрирате открито своите чувства. Използвайте всяка възможност да се изясните с половинката и да оставите зад гърба си някои недоразумения.

Може да се върнете и към стари конфликти, които продължават да сеят напрежение във връзката ви. Бъдете напълно искрени, когато говорите за чувствата си, за да решите проблема.

За онези, които все още търсят любовта, денят ще предложи шанс да се разделят със старите си предразсъдъци. Възможно е да ви е трудно да градите връзка заради остарели модели и страхове, на които все още робувате.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти