Какво ви предстои в любовта според хороскопа за 12 октомври

7 от 12 Зодии

Везни


Желанието ви да бъдете началник в любовната си връзка днес ще е голямо, но то ще вреди на отношенията ви с половинката. Вместо да командвате, опитайте се да си сътрудничите с човека до себе си. Самотните днес не бива да се насилват да се представят във възможно най-добрата си светлина пред противоположния пол, защото това ще изглежда фалшиво. Говорете открито за недостатъците си, защото това показва увереност.

Луната в Рак днес ще ви вдъхновява да бъдете по-често със своя любим човек и да демонстрирате открито своите чувства. Използвайте всяка възможност да се изясните с половинката и да оставите зад гърба си някои недоразумения.

Може да се върнете и към стари конфликти, които продължават да сеят напрежение във връзката ви. Бъдете напълно искрени, когато говорите за чувствата си, за да решите проблема.

За онези, които все още търсят любовта, денят ще предложи шанс да се разделят със старите си предразсъдъци. Възможно е да ви е трудно да градите връзка заради остарели модели и страхове, на които все още робувате.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти