Вашият любовен хороскоп за 13 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Без значение дали сте обвързани или не, днес просто трябва да се обградите с повече близки хора. В случай че имате половинка и още не сте я запознали с роднините си, моментът е подходящ да я представите официално пред семейството си на вкусен обяд или вечеря. На необвързаните Овни пък срещата с родственици може да им помогне да намерят нова половинка.

През първата част на деня ви очаква период на Луна без курс, който ще се наблюдава между 07.00 и 09.42 часа. В този интервал е желателно да не провеждате срещи и разговори с важни хора, защото е възможно някакви досадни недоразумения да провалят комуникациите с тях.

След 10.00 часа обаче положението ще се успокои. Настава време за романтика, удоволствия и нежност. До края на деня общуването между двата пола ще им носи огромно удовлетворение. Дори и най-обикновените занимания като разходка под звездите или посещението на кино ще пораждат положителни емоции.

Така че днес е идеалното време да хармонизирате отношенията с половинката си и да ѝ засвидетелствате любовта си. Ако пък нямате сериозен партньор все още, можете да използвате момента, за да се сближите с обекта на чувствата си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати