Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви любовни трепети ви очакват през месец ноември

Какви любовни трепети ви очакват през месец ноември

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
6 от 12 Зодии

Дева


През този месец не се очакват големи промени и важни събития в личния ви живот. Но пък ще е добре да го използвате, за да обърнете внимание на някои материални неща в живота си. Ако сте в сериозна връзка, посветете повече време на своя дом и го превърнете в романтично любовно гнезденце. Това ще се отрази благоприятно на вашите преживявания с любимия човек. Ако сте самотни, се погрижете за външния си вид, като обновените гардероба си и освежите своята прическа. За Девите най-интересен ще е 7 ноември, когато ги очакват запознанства и други приятни изживявания.

През първата седмица от месец ноември ще се наблюдава хармония, любов и подем в отношенията между двата пола, тъй като Венера все още ще е в знака Везни. Периодът е благоприятен за изглаждане на лични проблеми и прекарване на повече време с любимите хора.

Тази спокойна тенденция обаче ще се промени след 7 ноември, когато Венера вече ще е в Скорпион. Тогава в комуникацията между мъжете и жените ще се появи силно напрежение и някои пречки ще им се струват неразрешими.

Страст, ревност и съмнения ще са само част от силните усещания, които ще обхванат представителите на различните зодиакални знаци през втората седмица на ноември.

Въпреки че месецът се очертава доста непредсказуем и драматичен в любовен план, все пак ще има периоди, които ще донесат лично щастие на много хора. В средата на месеца Венера ще бъде в съединение с Юпитер и това явление ще допринесе за щастието и успеха на любовния фронт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати