Любовен хороскоп за 3 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Не е лесно да споделите най-съкровените си емоции с човека, когото обичате. Доскоро всичко ви бе ясно, но днес като че ли изпитвате объркване и не можете да формулирате ясно мислите си. Това може да е разочароващо за човека отсреща, който няма търпение да чуе какво чувствате. Решението е да се освободите от страховете и да не ги оставяте да заглушават езика ви. Поемете дълбоко въздух и издишайте. След това опитайте отново.

Денят се активизира след 11.47 ч. Тогава Луната навлиза в Овен. Това обещава много бурен и емоционален ден.

Дни като този се наричат дни на изкушението. Развоят на събитията зависи по какъв път вървите и как реагирате спрямо тях. Не е изключено да усложните отношенията с близкото обкръжение.

Скоростно след Овена Луната преминава в Телец. Това е материално ориентиран знак, който ще остави романтиката на заден план. Най-доброто, което може да направите за връзката си, е да се отдадете на обзелия ви мързел. Отпуснете се и отидете с половинката на кино или театър. Друг вариант е вечерята в стилен ресторант.

Опозицията на Венера с Уран ще ни държи в постоянно напрежение. Това ще донесе големи изненади във взаимоотношенията. В повечето случаи те ще са шокови и неочаквани. За щастие Венера сключва и хармоничен аспект със Сатурн днес. Това ще смекчи обстоятелствата и ще допринесе за стабилизирането на чувства и отношения, въпреки трудните и провокативни ситуации.

Слънцето е в хармоничен аспект и с Нептун днес в 21.32 ч. Това повишава емоционалността, възвишеността в чувствата и възприятията. Определено ви очаква един изпълнен с буря от емоции ден.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати