Любовен хороскоп за 4 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Нетърпеливи сте да постигнете пълната хармония в любовните си взаимоотношения в този момент и така може без да искате да пренебрегнете някой специален. Пълнолунието в Телец иска от вас да обърнете особено внимание на вашата връзка, дори това да означава да засегнете чувствителни теми. Проведете мирна и конструктивна комуникация с човека, когото обичате. Периодът изисква да изслушвате внимателно, а след това да взимате думата.

В 7:24 ч. сутринта настъпва пълнолуние в Телец. Тази фаза винаги активизира събития, за които преди това дори не сте подозирали, че съществуват. Звездите съветват да сте особено внимателни и предпазливи, ако сте решили да разкривате личните си преживявания.

Точната опозиция на Венера с Уран носи важни изпитания в личните отношения. Взаимоотношенията и чувствата ще са в опасност. Бъдете особено внимателни и в какви отношения навлизате. Опитайте се от днес до 8 ноември да не се обвързвате нито емоционално, нито материално.

Хубавото на деня е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще ограничите щетите върху личния си живот до минимум. Добре е да уточните и въведете нужните промени в отношенията.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати