Ето какво предвещава любовният ви хороскоп за 5 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Обвързани Овни, днес с любимия човек трябва си организирате романтично бягство от реалността и да посветете деня само на себе си. Изключете телефоните си, избягайте на някое спокойно и красиво място и се насладете само на компанията си. Необвързаните Овни, днес можете да намерите отговори на любовните въпроси, които ви тревожат най-много в книгите. Не подценявайте хората, които преди вас са се сблъскали със същите ситуации, а почерпете от опита им.

Днешният ден може да бъде условно разделен на два периода. През сутрешните и обедните часове все още се усеща напрежение в общуването между двата пола заради вчерашното Пълнолуние. Ще има прилив на емоции, които ще доведат до нежелани събития.

Между 11.30 и 12.30 часа пък ще се наблюдава период на Луна без курс, който допълнително може да влоши романтичните отношения или да ги забави. Затова е добре в този интервал да се избягват важни разговори и срещи и да се вършат само добре познати задачи.

След това вече Луната попада в Близнаци и това ще доведе до отминаване на напрежението. Емоциите ще утихнат и ще подхождаме по-сговорчиво към околните.

Важно е обаче да сме по-внимателни към финансите си, защото безразборното харчене може да причини търкания при семейните двойки. Ако тази особеност на деня се вземе предвид, със сигурност до края на неделята общуването с любимите ви хора ще е по-приятно.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати