Само тук ексклузивни кадри на дубльорката на Халееси от Игра на Тронове

1 от 5 Снимки

Актрисата Емилия Кларк спечели сърцата на хиляди с ролята си на Халееси в телевизионната поредица Игран на тронове. Знаете ли обаче, че в разкрепостените сцени не участва тя, а нейната двойничка – дубльорка.

Дубльорката на Майката на Драконите в култовата поредица Игра на Тронове се казва Роузи Мак. Някои от почитателите на сериала дори смятат, че дубльорката е по-красива от самата английска актриса.

Жестока, лоша и секси – Халееси знае как да завладява както нови територии, така и сърцата на феновете. Както повечето актьори, Емилия Кларк има своя дубльорка. Роузи Мак ѝ помага в заснемането на сцените, като в някои я замества.

Без съмнение хиляди мъже от всички краища на Земята въздишат по Емилия Кларк, и то с пълно право. Не може да е отрече обаче, че Роузи Мак е не по-малко прелестна от оригиналната Халееси, която всички познаваме.

Освен като актриса, Роузи се изявява и като певица. В профила си в Инстаграм тя се описва като Девица до брака – нещо, което определено е интересно.

Малцина знаят, че Емилия Кларк не се снима в голите сцени в сериала. Когато виждаме голо тяло, то е на Роузи Мак, която се превъплъщава в ролята на Халееси толкова добре, че надали някой би я различил от оригинала.

За да видите и вие колко добре се справят гримьорите и екипът на шоуто, вижте снимките на красивата Роузи Мак в нашата галерия. На някои просто не можем да я различим от истинската Майка на дракони в изпълнение на Емилия Кларк.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари