Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Виж тук 3 зодии, които не могат без любовник!

Виж тук 3 зодии, които не могат без любовник!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

3. Скорпион


Ако сте във връзка със Скорпион и той ви изневерява, шансът да разберете, е нулев. Деликатни и прецизни до мозъка на костите си, те прикриват старателно всяка улика. Първата изневяра са преживели тежко, с много угризения на съвестта и разкаяние. С времето обаче адреналинът и тръпката са си казали думата и са притъпили страха.

Това е и основната причина Скорпионът да търси любовници - заради тръпката. В живота не са сред най-успешните хора и се стремят да компенсират комплексите си с това, че ги искат на две места. Срещите с неуспялия Скорпион са много коварни. Излизате ли с представител на тази зодия, може би никога няма да разберете дали сте единственият, с когото се вижда.

Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.

От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.

Има три зодии, които не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати