Ezine.bg»Статии»Любопитно»Няма такъв смях! Най-забавните снимки от селски дискотеки

Няма такъв смях! Най-забавните снимки от селски дискотеки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Няма такъв смях! Най-забавните снимки от селски дискотеки
Снимка: fb

В едни прекрасни времена не чак толкова отдавна, в почти всяко село имаше дискотека. И днес, в много от малките населени места по света у нас подобни сбирки и забави са един от начините за прекарване на свободното време.

Дискотеката на село е нещо специфично. Това е място, на което момите отива да покажат новите си дрехи, а мъжете – възможностите да изпият алкохол, равен на теглото им в литри. Крайният резултат винаги е щур купон.

Малцина са влезлите в селска дискотека, и останали трезви. Именно на подобни ентусиасти дължим паметните снимки в галерията ни.

Ако сте сред хората, които не са имали щастието да посетят селска дискотека, то тези фотоси определено ще представляват голяма доза културен шок за вас.

Адреналинът блика от тях, а гледките остават запечатани в съзнанието завинаги. Да се потопиш в подобна атмосфера изисква смелост.

Ако имате намерение да ходите на селска дискотека, за да бъдете подготвени поне малко какво ви очаква – разгледайте фотосите от тези селски забави. Гарантираме, че ще се посмеете от сърце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати