Какво разкрива любовният ви хороскоп за 9 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Чудесен ден за Овните. Обвързаните представителите на зодията ще научат полезна информация за своята половинка, която ще могат да използват, за да подобрят отношенията си. На необвързаните Овни също им предстоят големи емоции. Възможно е днес да открият подходящ партньор още когато излязат от дома си.

Денят не стартира особено продуктивно. До 14.30 часа ще има период на Луна без курс. Затова е желателно до следобедните часове да не провеждате разговори, касаещи личния ви живот.

Ако нещо ви притеснява, оставете изясняването му за по-късно, а дотогава се отдайте на обичайни занимания. През сутрешните часове ще сте по-разсеяни и ще ви е по-трудно да реализирате плановете си по начина, по който сте си ги наредили.

След 14.30 часа Луната навлиза в Лъв вече и настъпва най-ползотворната част от деня. Идва моментът, в който можете да поговорите с любимия човек и да обсъдите всички важни за вас теми. Много от въпросите, които са ви тревожели по-рано, сега ще могат да се изгладят и отношенията с важните за вас хора ще се хармонизират.

По-късно вечерта обаче ще трябва да сте по-спокойни и силни. Има вероятност партньорът ви да оправи дребни забележки към вас и ако ги приемете твърде лично, да избухнете. Опитайте се да не им отдавате голямо значение, за да не си разваляте настроението преди сън.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати